About


Dă-i play și hai să ne cunoaștem!

Încă descopăr cine sunt, dar la 20 de ani mai am timp să o fac, nu?
Ioanaesuper e mai mult decât un blog, e locul unde am ales să mă exprim, învăluind lecții de viață în povești frumoase, despre fashion, frumusețe și stil de viață, e despre mine, dar poate fi la fel de ușor și despre tine, căci din momentul în care ai început să citești, vei vedea că datorită dorinței de a îi inspira pe ceilalți . Ioanaesuper este o mână întinsă, un umăr pe care să îți odihnești capul și o prietenă pe care te poți baza, dar și brațul care îți descrie pirueta.

Eu dincolo de ecran sunt o fire energică și determinată, poate prea arogantă, poate prea dură la primul contact, dar gata să-mi vând sufletul diavolului dacă știu că te-ar ajuta. Pasionată de psihologie îmi place să analizez mai adânc decât ai crede și să gândesc mai profund decât arăt. Cu siguranță nu sunt un exemplu de urmat, dar sunt un exemplu de dăruire, de curaj nebunesc, de loialitate și de canalizare a energiei interioare pentru a realiza ceea ce îmi doresc, ca Nero, care a dat foc Romei, doar ca s-o construiască după bunul plac. Dacă visele tale nu te sperie, înseamnă că nu sunt suficient de mari, nu-i așa?

 Ce vreau de la tine? Vreau să mergi alături de mine pe cărările pe care le voi deschide și să înveți că nimic nu este imposibil și că limitele ți le impui doar tu, ești arhitecta propriului destin, responsabilă atât pentru înfrângeri, dar mai ales pentru victorii.
Vreau să înveți să te accepți așa cum ești și să te bucuri de fiecare atom al tău, de fiecare minut al vieții, indiferent de situația prin care treci, pentru că tot ce e rău se termină într-o zi și soarele răsare, vei vedea.

Blogger. Studentă la Comunicare&PR.  În curând stilist.

Crezi că te pot ajuta în orice fel? Scrie-mi pe ioanaesuper@yahoo.com și povestim mai multe.
Ești PR sau companie? Scrie-mi pe ioanaesuper@yahoo.com și facem planul.
3 comentarii :

  1. Buna ziua - am raspuns la emailul trimis de tine dar se pare ca nu ai scris adresa de email corecta deoarece am primit inapoi Failure Notice de la Yahoo Mail - o sa te rog sa ne scrii pe unghiiperfecte38@yahoo.com din adresa ta sa incercam asa. O zi buna, Ioana

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna ziua! Cred ca am scris gresit adresa, dar am trimis acum mail pentru a remedia situatia . Multumesc!

      Ștergere

Abia aștept să îți citesc părerea!